Dan Petrescu avertizează înaintea partidei cu Gaz Metan: “Trebuie să fim inteligenți și să nu intrăm în criză”

Dan Petrescu avertizează înaintea partidei cu Gaz Metan: “Trebuie să fim inteligenți și să nu intrăm în criză”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul formației din Gruia a prefațat duelul dintre elevii săi și formația care se luptă să scape din zona fierbinte a clasamentului.

După patru remize consecutive, CFR Cluj speră să obțină primul succes la anului la Mediaș, împotriva unei echipe care se confruntă cu grave probleme financiare și a fost chiar depunctată. Totuși, tehnicianul “feroviarilor” este precaut înaintea jocului și recunoaște că s-ar putea vorbi de o criză în Gruia, dacă jucătorii săi nu se impun împotriva celor de la Gaz Metan.

“Dacă nu câștigi cinci meciuri e posibil să fie o criză. Trebuie să fim inteligenți, să fim uniți, să avem încredere în noi și să nu intrăm în criză. Sunt conștient că dacă nu va fi victorie nu e bine pentru nimeni, mai ales că avem o pauză de 8 zile după meci.

A fost o perioadă grea, cu accidentări. Programările au fost nefavrabile și asta ne-a afectat. Terenul nu a fost cum ne doream, nici la meciul cu FC Botoșani, nici la cel cu UTA. Sunt mici detalii, dar asta fac diferența la o campioană. Dacă ești puternic trebuie să treci peste”, a spus antrenorul ”feroviarilor” înaintea partidei.

La partida de la Mediaș, campioana nu se va putea baza pe Sigurjonsson, Costache, Bouhenna, Dugandzic, toți fiind accidentați.

Jocul dintre CFR Cluj și Gaz Metan e programat sâmbătă, de la 19:55.

Comenteaza