Dan Petrescu bucuros cu jocul echipei sale, din victoria cu ACS Poli Timișoara: Sunt mulțumit de jocul băieților

Dan Petrescu bucuros cu jocul echipei sale, din victoria cu ACS Poli Timișoara: Sunt mulțumit de jocul băieților
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Antrenorul CFR-ului a vorbit despre amicalul cu timișorenii, dar și despre o posibilă ofertă din China.

Fostul international a fost încântat de jocul rezervelor, dar titularii l-au dezamăgit. “Sunt mulțumit de ce au arătat băieții astăzi. Am încercat să dăm șanse și celor care nu au jucat, sau au jucat mai puțin. Primele 60 de minute, cei care au jucat mia puțin au demonstrat că merită să fie la CFR. Chiar dacă adversarii au ceva probleme în clasament, nu a fost un meci ușor. Am fost mulțumit de atitudinea celor care au intrat de la început. Nu doream această pauză, dar e normală, deoarece joacă echipa națională. Pauza cauzată de vreme a fost inventată, dar aceasta e una normală”, a spus tehnicianul.  

Petrescu l-a lăudat pe nou-venitul Gilvan și speră că brazilianul, împreună cu Boli, revenit după o accidentare, pot îmbunătăți apărarea liderului. ”Chiar dacă Gilvan a înscris, trebuie să se apere prima dată. Mă bucur că a făcut un meci bun, arată mult mai bine decât atunci când a venit. Să nu uităm că el nu a jucat deloc în Europa și i-a fost mai greu să se adapteze, dar arată din ce în ce mai bine. Sper ca și Boli să revină, dar una e să joci împotriva Timișoarei și alta e să joci împotriva lui Mitriță, Gustavo, Băluță și Burlacu. Trebuie să facem un meci perfect pentru a învinge la Craiova”, a declarat fostul campion al României.  

Antrenorul CFR-ului a dezmințit zvonurile conform cărora ar fi primt o ofertă de a antrena în China. ”Nu este adevărat că aș avea o ofertă din China. Din ce știu, un alt antrenor român va semna în China, dar nu eu. Nu există, iar în acest moment mă gândesc doar să termin campionatul la CFR și să reușim să terminăm pe primul loc” a menționat Petrescu.

Tehnicianul “feroviarilor” e încă bântuit de golul lui Gnohere, care a egalat în finalul derby-ului cu FCSB. ”Această săptămână a fost cea mai grea pentru mine, de când sunt la CFR. Nu mi-a căzut bine golul primit în meciul cu Steaua și sunt supărat și pe mine și pe jucători. Am primit mult prea ușor acel gol, iar dacă vrei să câștigi trofee nu iei asemenea goluri”, a încheiat Petrescu.

CFR va juca sâmbătă, 31 martie, de la ora 20:45, împotriva echipei de pe locul 3, CS U Craiova.

Comenteaza