Dan Petrescu, campionul remizelor

Dan Petrescu, campionul remizelor
Dan Petrescu (49 ani) a stabilit un nou record la numărul de egaluri în campionatul intern.

"Bursucul" a ajuns la 50 de remize pe prima scenă după 0-0 cu FC Botoșani, potrivit lpf.ro. Rezultatul cu moldovenii nu i-a picat însă bine tehnicianului de la CFR Cluj. "Feroviarii" au bifat primul meci fără gol din acest sezon, iar Petrescu a fost deranjat și de atitudinea fanilor.

"Pot să mă certe, să mă înjure, să zică ce vor. Dar să nu uite unde e CFR, să se uite la clasament. Și cât e acolo (locul 1, 33 puncte - n. red.) măcar să ne ajute", a spus fostul fundaș al naționalei.

Prima etapă a returului a adus însă și recorduri pozitive. Atacantul lui FCSB, Constantin Budescu (28 ani), a înregistrat meciul cu numărul 150 în Liga 1. În această rundă, vicecampioana României a remizat la scor alb cu FC Voluntari.

A patra etapă consecutivă în care care marchează Batin

Grecul Georgios Katsikas (Dinamo) a înscris în premieră în Liga 1, el fiind cel de-al 95-lea marcator din stagiunea 2017-2018. În același timp, Paul Batin (Concordia Chiajna) a devenit primul jucător care a marcat patru runde la rând. Graţie golurilor izbutite în ultimele meciuri, fostul jucător al CFR-ului împarte locul 1 în topul marcatorilor cu George Ţucudean (Viitorul). Ambii au câte șapte goluri. Ei sunt urmaţi în clasament de Alexandru Băluţă (CS U Craiova), Laurenţiu Buş (FC Botoşani), Gustavo (CS U Craiova) şi Alexandru Tudorie (FC Voluntari), fiecare cu câte șase goluri.

Etapa fair-play

Partida Dinamo - Juventus 3-0 a fost prima din stagiunea actuală în care nu s-au acordat cartonaşe. La acest capitol, runda a 14-a s-a remarcat prin fair-play, fiind a doua etapă fără eliminări din actuala ediție de campionat.

Comenteaza