Dan Petrescu cere transferuri la CFR Cluj: “Am nevoie de jucători, de ceva fresh”

Dan Petrescu cere transferuri la CFR Cluj: “Am nevoie de jucători, de ceva fresh”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul campioanei a cerut conducerii întăriri după succesul chinuit de pe terenul Academicii Clinceni.

“Feroviarii” au început cu dreptul noul sezon al Ligii 1, însă Dan Petrescu își dorește noi jucători la echipă. Tehnicianul e îngrijorat din cauza faptului că mulți dintre jucătorii experimentați ai campioanei nu vor putea evolua din trei în trei zile, în campionat și în preliminariile cupelor europene.

“Nu sunt mulțumit de joc, dar sunt mulțumit de rezultat. Veneam după o deplasare grea, după meci n-am dormit deloc, pentru că am aterizat la 6 dimineață, dar asta nu era o scuză.

Ritmul nu a fost cel pe care mi-l doresc eu. Djokovic știam că va putea juca o repriză, Păun are doar trei zile cu echipa, l-am băgat pentru moral.

Sunt posturi unde am nevoie de jucători, de ceva nou, fresh. Sunt trei posturi clare. Sunt jucători care trebuie să mai vină și alții să plece. Mereu mi-am dorit cel puțin doi jucători pe post și avem nevoie să ne întărim în unele zone. Sunt mulți jucători care au o vârstă și e foarte greu să reziste”, a spus Petrescu la finalul jocului cu Academica Clinceni, potrivit Digisport.

Comenteaza