Dan Petrescu, contrazis de Camora. ”Nu ne batem la titlu” vs ”Eu vreau să-l câștigăm”

Dan Petrescu, contrazis de Camora. ”Nu ne batem la titlu” vs ”Eu vreau să-l câștigăm”
Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, a spus că nu se mai gândește la titlu pentru acest sezon. Căpitanul Mario Camora a ținut, însă, să-l contrazică pe ”Bursuc”.

Petrescu își dorește, în schimb, o calificare în cupele europene cu ardelenii.

"Noi nu ne batem la titlu anul acesta, poate în al doilea. Acum încercăm să creem o echipă, să găsim soluții și să sperăm că ajungem în cupele europene. Îi lăsăm pe alții să câștige campionatul", a declarat fostul fundaș al naționalei.

Căpitanul "feroviarilor" l-a contrazis, însă, pe "Bursuc". Campion în 2012 cu CFR Cluj, Mario Camora visează la un al doilea titlu cu echipa din Gruia.

"Chiar dacă Petrescu și conducerea au spus că obiectivul nu e titlul, eu vreau să-l câștigăm. Atâta timp cât avem șanse, e normal să-mi doresc asta. Primul obiectiv e intrarea în play-off, iar dacă ajungem acolo, vom da totul ca luăm titlul. Și sezonul trecut a fost mai greu (din cauza insolvenței - n. red.), dar până în ultimele trei etape am avut șanse să-l obținem. Nu e obiectivul clubului, dar e al meu personal. Eu vreau să câștig fiecare meci", a spus Camora.

Comenteaza