Dan Petrescu, criticat de conducerea campioanei după Supercupă: "Nu am cum să încurajez un asemenea comportament"

Dan Petrescu, criticat de conducerea campioanei după Supercupă: "Nu am cum să încurajez un asemenea comportament"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Președintele formației din Gruia, Cristi Balaj, a vorbit despre absența antrenorului de la festivitatea de premiere de la finalul partidei.

CFR Cluj a fost învinsă de Sepsi OSK în Supercupa României, scor 2-1, iar Dan Petrescu nu a fost prezent la ceremonia de decernare a medalilor. Tehnicianul susține că era în vestiar în acele momente, însă și-ar fi dorit să participe. Președintele clubului, Cristi Balaj, a vorbit despre eveniment și a criticat absența lui Petrescu.

"Nu am discutat cu el, am vorbit cu colegii mei care au vorbit cu Dan Petrescu. Bilașco a fost de față când Petrescu a vrut să vină la festivitate, și Bilașco e un om serios, dar era prea târziu. Nu știu ce a făcut în vestiar, în afara faptului că a fost supărat. Din punctul meu este o greșeală.

Chiar dacă ar avea scuze, nu am cum să încurajez un asemenea comportament, eu i-am trimis un mesaj domnului Laszlo de la Sepsi. Mi-am cerut scuze că nu am fost pe teren să-l felicit, l-am felicitat pentru victorie, i-am urat succes în meciurile următoare. Mi-a răspuns extrem elegant. Până la urmă, pentru a merita să câștigi, trebuie să știi să pierzi.

În măsura în care contează, îmi cer scuze pentru acest eveniment, față de toți cei care sunt de acord. Să nu aveți impresia că noi, atunci când Dan Petrescu greșește, îl felicităm. Nu există, vorbim, discutăm. A pierdut noțiunea timpului, supărarea a fost mai mare decât ne putem noi imagina", a spus Balaj la Pro Arena.

Comenteaza