Dan Petrescu, cu ochii pe clujeanul George Florescu

Dan Petrescu, cu ochii pe clujeanul George Florescu
“Internaţionalul” clujean al României, George Florescu (foto), a retrogradat cu Alania Vladikavkaz în liga secundă din Rusia, dar nu duce lipsă de oferte. Lokomotiv Moscova şi-a exprimat de mai multă vreme interesul pentru serviciile jucătorului în vârstă de 26 de ani, însă Kuban Krasnodar, grupare antrenată de Dan Petrescu, a intrat pe fir în ultimul moment.
Alania Vladikavkaz a căzut la limită în liga secundă din Rusia, terminând Superliga la egalitate de puncte cu Amkar Perm, 30, dar cu rezultate directe nefavorabile. Florescu a fost om de bază în echipa din Osetia de Nord, evoluţiile sale transformându-l într-un titular de drept la echipa naţională a României. În ultimele două partide ale “tricolorilor”, cu Franţa şi Italia, clujeanul a fost unul dintre cei mai buni oameni ai lui Răzvan Lucescu, iar evoluţiile sale au atras atenţia mai multor cluburi din Rusia. Lokomotiv Moscova a fost prima care şi-a declarat intenţia de a-l achiziţiona pe mijlocaş, negocierile fiind într-o fază destul de avansată. Pe fir a intrat şi Kuban Krasnodar, echipă pregătită de Dan Petrescu şi Cristi Pojar, fapt confirmat şi de impresarul fotbalistului, Tiberiu Petriş. “Florescu are câteva variante. Lokomotiv Moscova e una dintre ele, dar există interes şi din partea celor de la Kuban”, a spus Petriş.

Florescu va reveni, în zilele următoare, la Cluj, campionatul din Rusia urmând să se reia abia în luna martie a anului viitor.

Etichete
Comenteaza