Dan Petrescu dă de pământ cu jucătorii săi după victoria cu FCSB

Dan Petrescu dă de pământ cu jucătorii săi după victoria cu FCSB
| Foto: digisport.ro

CFR - FCSB 1-0. Echipa lui Dan Petrescu s-a impus și a făcut un pas mare către un nou titlu, dar antrenorul ardelenilor ”a luat foc” după partidă. ”Bursucul” a dat de pământ cu jucătorii săi și consideră că Arlauskis i-a salvat.

”Sunt foarte nemulțumit de acest meci. Doar de rezultat sunt mulțumit. Dacă nu era Arlauskis pierdeam cu 5-3 sau 5-2. Toți jucătorii au fost sub nivel. Sunt nemulțumit de toți, chiar și de mine, poate nu am pregătit cum trebuie meciul.

La cum am jucat azi, pierdem șapte meciuri la rând. De când sunt eu antrenor la CFR nu am văzut echipa asta așa slabă. Nu ne-a făcut Sevilla așa, nu ne-a făcut Lazio. Nu am reușit să-i fac să înșeleagă cât de greu e meciul”, a răbufnit Petrescu după meci.

Dan Petrescu a fost impresionat de jocul echipei antrenate de Bogdan Vintilă. La final, antrenorul celor de la CFR a răsuflat ușurat și a dezvăluit că era convins că echipa lui va primi gol la ultima fază, scrie digisport.ro.

”Ei au jucători care se vând pe 10 milioane, pe 15 milioane de euro. Nu am crezut că o să stau aici de dimineață până seara să pregătesc meciul și echipa să arat în halul ăsta. Nici nu o să dorm la noapte, sunt foarte supărat. Nu am fost noi agresivi.

Pe final, eram convins că la cornerul ăla o să luăm gol. Cel puțin un egal merita FCSB. De când sunt eu antrenor, este prima dată când ne domină așa, cu toate că noi avem o echipă experimentată”, a mai spus Petrescu.

Dan Petrescu speră să-i convingă pe Arlauskis, Țucudean și ceilalți jucători cărora le expiră contractul pe 30 iunie să-și prelungească înțelegerea cu CFR.

”Arlauskis ne-a salvat. El, cât va avea contract și vrea să rămână, el va juca. Nu vreau să pun presiune pe nimeni, nici pe el. E viitorul lui. Are nevoie de bani, e pe finalul carierei.

Țucudean are contract până pe 30 iunie, mingea e la ei, ei trebuie să decidă. Sperăm să-i prelungim contractul și lui și la ceilalți”, a încheiat Dan petrescu.

Comenteaza