Dan Petrescu, declarații surprinzătoare înaintea jocului cu Dinamo Zagreb: “Au cel puțin 90% sanse să meargă mai departe”

Dan Petrescu, declarații surprinzătoare înaintea jocului cu Dinamo Zagreb: “Au cel puțin 90% sanse să meargă mai departe”

Antrenorul campioanei a vorbit despre diferența dintre fotbalul croat și cel românesc și consideră că formația sa pleacă cu a doua șansă în duelul din preliminariile Ligii Campionilor.

După ce au eliminat Floriana, campioana Maltei, clujenii se duelează acum cu un adversar mult mai puternic. În Gruia sosește Dinamo Zagreb, o echipă care este prezentă an de an în grupele competițiilor europene. Înaintea partidei, Dan Petrescu a evidențiat diferența de valoarea dintre fotbalul croat și cel românesc.

“Fotbalul croat e cu 22 de ani în fața noastră, Dinamo Zagreb are cel puțin 90% sanse să meargă mai departe. Au de 100 de ori mai multe șanse ca noi să se califice.

Vedem realitatea, ne uităm la statistici. Ce bani avem și cu cât cumpărăm noi? În Croația cu cât se vând jucătorii? Noi nu avem bani, nimic, dar să-i rupem pe toți. Eu sunt prost, eu exagerez. Eu sunt prostul proștilor în România”, a spus antrenorul “feroviarilor”.

Partida dintre CFR Cluj și Dinamo Zagreb se va disputa în această seară, de la 21:00, pe arena din Gruia.

Comenteaza