Dan Petrescu, demis de CFR Cluj. Patronul “feroviarilor” a confirmat despărțirea

Dan Petrescu, demis de CFR Cluj. Patronul “feroviarilor” a confirmat despărțirea
Dan Petrescu este nemulțumit de randamentul unor jucători din Gruia | Foto: Realitatea Sportivă

Antrenorul care a adus ultimele trei titluri în Gruia și a calificat echipa în primăvara europeană a fost îndepărtat după o serie de rezultate negative.

După patru înfrângeri consecutive acasă și cinci eșecuri în ultimele șase jocuri, CFR Cluj a anunțat despărțirea de Dan Petrescu. Picătura care a umplut paharul a fost eliminarea campioanei din Cupa României, 0-1 cu Poli Iași, chiar pe arena din Gruia.

Patronul CFR-ului, Nelu Varga, a confirmat despărțirea de tehnician și chiar a avansat un nume de posibil înlocuitor.

“Da, e adevărat, ne-am despărțit de domnul Dan Petrescu. Este o decizie definitivă, n-o mai întoarce nici președintele României! Îi mulțumim pentru tot! Asta e viața… nu ai voie, la ce condiții avem, să te elimine Poli Iași din Cupă!

Vom aduce rapid antrenor… Eu îl vreau pe Mutu, am încredere în Adi… dar vom vedea.Nu vreau să comentez mai multe, știți că nu e genul meu. Nu căutați scandalul, pentru că o să găsiți aici doar respectful”, a spus Varga pentru Fanatik.

Dan Petrescu a sosit în Gruia pentru prima dată în 2017 și a antrenat în China între iunie 2018 și martie 2019, revenind mai apoi la CFR Cluj. Tehnicianul i-a pregătit pe “feroviari” în 121 de partide și a cucerit trei titluri în LIga 1.

loading...
Comenteaza