Dan Petrescu, despre jocul cu Pyunik: "Acest meci e important din toate punctele de vedere"

Dan Petrescu, despre jocul cu Pyunik: "Acest meci e important din toate punctele de vedere"
| Foto: ZIUA de Cluj

Campioana României se duelează cu cea a Armeniei pentru un loc în turul secund al celei mai importante competiții continentale.

CFR Cluj a obținut doar o remiză pe terenul lui Pyunik, însă speră să obțină calificarea pe propriul teren. În ciuda superiorității arătate de "feroviari" în meciul tur, Dan Petrescu este precaut înaintea manșei secunde.

"Diferența dintre noi și Pyunik este că ei doar s-au antrenat. Noi am fost și plecați, a fost greu să pregătesc două echipe. Jucătorii care nu au jucat în Supercupă au 8 zile de la ultimul meci. Nu am reușit să ne pregătim împreună. Antrenorul lor este foarte bine pregătit, au un staff numeros.

Toate echipele sunt pregătite, aleargă. Am spus de când eram la Urziceni, dacă am o echipă organizată care și aleargă pot să bat pe oricine. CFR a pierdut și cu o echipă din Luxemburg, a fost de la egal la egal cu o echipă din Malta, e normal să fie valori apropiate la un asemenea nivel.

Ne lipsesc doar doi jucători, Birligea și Buș. Au fost mici accidentări după Supercupă, dar staff-ul medical mi-a spus că sunt toți pregătiți. Toată lumea știe că echipele din România au nevoie de rezultate în cupele europene, de acolo vin cei mai mulți bani.

Acest meci e important din toate punctele de vedere. Jocul a fost mult peste ceea ce am arătat anul trecut, însă eu sunt un antrenor căruia îi plac rezultatele. La CFR mereu sunt obiective mărețe, eu de fiecare dată am ajuns în grupe", a declarat antrenorul CFR-ului.

Comenteaza