Dan Petrescu, despre preluarea Naționalei: ”Dacă mă va suna cineva, o să știți răspunsul meu”

Dan Petrescu, despre preluarea Naționalei: ”Dacă mă va suna cineva, o să știți răspunsul meu”
Tehnicianul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, a dezvăluit ce decizie va lua dacă Federația îi va propune preluarea Echipei Naționale. Actualul selecționer, Christoph Daum, are șanse mici să mai continue pe banca ”tricolorilor”.

Petrescu afirmă că nu a fost contactat de niciun oficial al Federației până în acest moment. Dacă va fi sunat, "Bursucul" nu va lua nicio decizie fără acordul CFR-ului.

"Pe mine nu m-a contactat nimeni. Dacă mă va suna cineva, o să știți răspunsul meu. În niciun caz nu voi lua o decizie fără acordul clubului. CFR va decide în privința mea. Nu am nicio clauză în contract (care să-i permită să plece oricând la Națională - n. red.)", a declarat Dan Petrescu la Digisport.

Sub comanda lui Dan Petrescu, CFR Cluj ocupă primul loc în Liga 1, cu 22 puncte. "Feroviarii" sunt la 4 puncte în fața urmăritoarelor, cu un record de 7 victorii, un egal și o singură înfrângere. "Bursucul" a venit în Gruia în această vară, în locul lui Vasile Miriuță.

Alături de Christoph Daum, Naționala României a înregistrat una dintre cele mai dezastruoase campanii de calificare. Cu două etape înainte de finalul preliminariilor, "tricolorii" ocupă locul 4 în Grupa E, cu 9 puncte, fără nicio șansă de a ajunge la Mondialul de anul viitor. România a bifat 2 victorii, 3 remize și 3 eșecuri.

Daum se află pe banca primei reprezentative din iulie 2016 și este al doilea selecționer străin din istoria Naționalei. Primul a fost austriacul Josef Uridil, care i-a condus pe "tricolori" la Mondialul din 1934.

Comenteaza