Dan Petrescu despre următorul meci împotriva FCSB: „Vine frigul, -13, -14 grade, ăsta nu mai e fotbal...”

Dan Petrescu despre următorul meci împotriva FCSB: „Vine frigul, -13, -14 grade, ăsta nu mai e fotbal...”
Dan Petrescu | Foto: a1.ro

Dan Petrescu este nemulțumit de vremea din acest moment și susține că nu ar trebui să se joace fotbal în acest moment.

„În opinia mea nu ar fi trebuit să jucăm fotbalul în perioada asta. Dacă era o vreme bună cum a fost la început de ianuarie era OK, dar m-am uitat şi pe teren, ninge, vine frigul, minus 13, 14 grade, ăsta nu mai e fotbal, dar dacă trebuie să jucăm, jucăm", a mai spus Petrescu.

„Toţi ne dorim o victorie şi sperăm să facem un meci foarte bun ca să putem câştiga acest meci. Dacă era un campionat normal, şi spun asta de cinci ani, şi nu se înjumătăţeau punctele, era greu să ne mai prindă. Dar fiind un campionat anormal, unic în lume, se poate întâmpla orice, indiferent ce se va întâmpla mâine. Nu contează. Anul trecut aveam nouă puncte faţă de FCSB şi era să jucăm cu ei ultimul meci cu trofeul pe masă. FCSB are perioade în care face foarte multe puncte şi pot câştiga toate meciurile până la final, la câţi bani au cheltuit. Pentru că ei au cheltuit cei mai mulţi bani. Fotbalul este imprevizibil, dar din cauza acestui sistem care nu ajută pe nimeni meciul nu este decisiv, indiferent de ce se întâmplă mâine. Ori că sunt 12 puncte, ori 6, tot acolo suntem. Se fac punctele jumate şi aia e. În plus, noi avem meciuri foarte grele, se mai pot pierde puncte oricând. E posibil ca la finalul sezonului titlul să se decidă tot între CFR şi FCSB. Dar nu se va decide nimic mâine, asta e clar. Noi vrem să câştigăm pentru moral”, a declarat Dan Petrescu.

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza