Dan Petrescu dezvăluie cum va arăta campania de achiziții a CFR-ului: “Dacă nouă jucători vor pleca, va trebui să aducem nouă jucători”

Dan Petrescu dezvăluie cum va arăta campania de achiziții a CFR-ului: “Dacă nouă jucători vor pleca, va trebui să aducem nouă jucători”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Tehnicianul formației din Gruia a stabilit deja lista cu fotbaliștii pe care îi dorește și anunță că doi dintre ei sunt din Liga 1.

CFR Cluj a cucerit al cincilea titlu consecutiv, iar atenția oficialilor campioanei se îndreaptă deja către perioada de mercato. Dan Petrescu și-a stabilit deja țintele și încearcă, alături de conducerea din Gruia, să transfere cât mai repede jucătorii pe care îi dorește.

“Nu decid numai eu, că nu sunt eu cel mai tare de la CFR. Împreună cu conducerea, vrem să aducem niște jucători, pentru că 8 sau 9 jucători au plecat, au terminat contractul sau vor pleca. Dacă nouă jucători vor pleca, va trebui să aducem nouă jucători.

Trebuie să căutăm jucători în două săptămâni și am dat o listă de jucători, împreună cu conducerea, am decis care jucători, acum trebuie să încercăm să îi luăm. Cred că doi jucători sunt din campionatul intern. Eu îmi doresc mai mult, dar sunt imposibil de luat. Nu avem bugetul să îi luăm”, a spus antrenorul pentru Digisport.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza