Dan Petrescu, după înfrângerea cu Farul: „Au meritat victoria. Nu e anul nostru”

Dan Petrescu, după înfrângerea cu Farul: „Au meritat victoria. Nu e anul nostru”
| Foto: a1.ro

CFR Cluj a suferit primul eşec în play-off, încheind o serie de nouă meciuri consecutive fără eşec în campionat, cinci victorii şi patru egaluri.

După ultimul fluier al arbitrului, Dan Petrescu a plecat nervos direct la vestiare. La flash-interviu, antrenorul CFR-ului s-a arătat dezamăgit de rezultat și a vorbit și despre deciziile de arbitraj, însă nu la fel de vehement ca în alte rânduri.

Nu e bine deloc pentru noi, e prima înfrângere în play-off, e clar că suntem foarte supărați. O primă repriză echilibrată, a doua au început-o mai bine, au dat gol. Iar nu ne-au ajutat liniile, orice decizie VAR se ia, e împotriva noastră. Nu e anul nostru. Nu vreau să comentez dacă a fost sau nu.

Farul a meritat victoria, nu am ce să le reproșez băieților. Farul e favorită, mai sunt 5 meciuri, trebuie să ne concentrăm. A fost o greșeală în lanț la gol, noi nu jucăm la ofsaid. De mult nu am luat un gol atât de ușor. Dacă pierd, trebuie să-mi reproșez foarte multe, normal. Eu am pregătit echipa, dar au fost condiții mai deosebite.

Doi jucători au fost în Serbia, Boateng nu prea s-a antrenat, Deac și Camora, accidentați. Nu sunt scuze, dar nu e așa ușor fără Deac și Camora, oricine ar fi antrenor. Nu avem de unde să scoatem alți jucători. Eu sunt convins că dacă vom reuși să câștigăm următorul meci, vom reintra în cărți.

De pe bancă s-a văzut clar de tot (n.r.- penalty-ul la Janga), apoi am înțeles că a lovit mingea (n.r.- fundașul Farului). Nu am văzut reluările, nu vreau să comentez. E bătaie pentru primele trei locuri, va fi până la final. Nu vorbesc după meci! Niciodată! Întâi trebuie să revăd meciul, apoi vorbesc cu ei (cu jucătorii -n.red.)”, a afirmat Petrescu, potrivit digisport.ro.

Comenteaza