Dan Petrescu, după egalul de la Craiova: “Meritam să câştigăm acest meci”

Dan Petrescu, după egalul de la Craiova: “Meritam să câştigăm acest meci”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Campioana a încheiat la egalitate jocul din Oltenia, scor 0-0 și a ajuns la două meciuri consecutive fără victorie.

După o înfrângere pe propriul teren cu Astra Giurgiu, clujenii s-au deplasat la Craiova pentru un nou meci important. Cu nouă jucători noi față de partida din Cupă, trupa lui Dan Petrescu nu a reușit să se impună pe “Ion Oblemenco”, în ciuda faputului că a fost formația mai periculoasă din punct de vedere ofensiv. Tehnicianul campioanei consideră că echipa sa merita victoria în derby-ul de la Craiova.

“Înainte de meci ştiam că presiunea e maximă pe Craiova ca să câştige şi noi aveam două rezultate. Le-am spus jucătorilor că, dacă jucăm la 0-0, pierdem sigur. A fost o primă repriză echilibrată. Repriza a doua am controlat-o de la un capăt la altul, nu ţin minte o fază a Craiovei, în afară de lovitura liberă a lui Cilcâldău, iar noi am avut trei ocazii.

Înainte de meci eram mulţumit cu 0-0, dar după cum s-a jucat, meritam mai mult. Au jucat cu un nou sistem, cu doi atacanţi şi sincer nu mă aşteptam. Per total meritam să câştigăm acest meci”, a declarat Petrescu, pentru Telekom Sport. Pentru CFR Cluj urmează derby-ul de pe propriul teren, cu FCSB. Partida se va disputa duminică, 14 aprilie. 

Comenteaza