Antrenorul "ceferist", după victoria cu Maccabi: “În retur trebuie să facem un meci perfect”

Antrenorul "ceferist", după victoria cu Maccabi: “În retur trebuie să facem un meci perfect”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația din Gruia a reușit să învingă pe propriul teren campioana Israelului, scor 1-0 și a luat un avantaj important înaintea meciului retur.

Jocurile de acasă reprezintă în acest sezon un avantaj pentru CFR Cluj. Campionii nu au pierdut pe propriul teren în actuala stagiune și se pot lăuda deja cu două victorii în preliminariile Ligii Campionilor. Ca și în partida cu Astana, “feroviarii” au început ofensiv și au menținut pressing-ul pe toată durata jocului.

Dan Petrescu a vorbit la finalul partidei despre șansele de calificare ale echipei sale. ”A fost un meci foarte greu, cu un adversar foarte puternic. Au arătat că sunt la un nivel mai bun decât Astana. Au avut niște probleme în apărare. Au jucători foarte buni în atac. Fundașul lor central mi s-a părut extraordinar, portughezul.

Peretz e unul dintre cel mai buni jucători din Israel. De Cohen se spune că e <<Neymar de Israel>> Nu știu ce s-a întâmplat la faza aia cu Rondon. La final, nu mai puteam. Nu mi-a plăcut că ne-am apărat. 1-0 nu e de ajuns. În retur, va fi un vacarm, stadionul va fi plin, sunt fani vulcanici

Normal că sunt speranțe pentru meciul retur. Au calitate foarte mare, de aceea joacă toți în naționala Israelulul. Au jucători de atac foarte buni. Trebuie să facem un meci perfect, Arlauskis să prindă o zi mare și apărarea să prindă o zi bună”, a declarat antrenorul, pentru Digisport.

Pentru CFR Cluj urmează duelul din campionat, împotriva lui Dinamo. Returul cu Maccabi se va disputa marți, de la ora 20:00. 

Comenteaza