Dan Petrescu după victoria din Malta: “A fost un meci foarte greu, scorul este mincinos”

Dan Petrescu după victoria din Malta: “A fost un meci foarte greu, scorul este mincinos”

CFR Cluj a reușit să învingă Floriana, scor 2-0, după o prestație mai puțin reușită din partea campionilor din Liga 1.

Trupa din Gruia s-a calificat în turul secund al Ligii Campionilor, însă jocul elevilor lui Dan Petrescu a dezamăgit. Antrenorul a recunoscut că scorul nu reflectă realitatea din teren și i-a lăudat din nou pe campionii Maltei.

”A fost un meci exact cum mă așteptam, foarte greu. Nu a fost cum o arată scorul, scorul este mincinos. O echipă foarte agresivă, cu mulți jucători sud-americani, un antrenor italian, care organizează foarte bine echipa. Au jucat ofensiv, aveau două vârfuri foarte puternice și un număr 10 în spatele lor, nu ne-a fost ușor deloc”, a declarat Dan Petrescu, potrivit Digisport.

Tehnicianul a vorbit și despre duelul din turul următor, cu Dinamo Zagreb. “Dacă spun eu că Dinamo Zagreb e echipă bună, mi se va spune că exagerez, așa că să o spună alții. Ei au jucători foarte buni, cu un buget extraordinar de mare, dar au și presiune mare.

Cu Floriana, dacă pierdem era un dezastru, dar la meciul cu Dinamo Zagreb presiunea va fi pe umărul lor, dar noi ne dorim foarte mult”, a spus antrenorul campioanei.

Comenteaza