Dan Petrescu explică forma slabă a unui jucător al campioanei: "Fizic arată bine, dar moral nu"

Dan Petrescu explică forma slabă a unui jucător al campioanei: "Fizic arată bine, dar moral nu"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul formației din Gruia a vorbit despre situația lui Emmanuel Yeboah, care a dezamăgit în a doua parte a sezonului.

În startul stagiunii Dan Petrescu l-a inclus pe atacantul ghanez în lotul de seniori, iar tânărul jucător i-a răsplătit încrederea prin prestații consistente. Evoluțiile sale au atras atenția, iar Yeboah a fost aproape de un transfer la Slavia Praga.

În cele din urmă cehii au renunțat la mutare invocând problemele medicale ale fotbalistului, iar din acel moment forma sa a fost una dezastruoasă.

"L-a terminat moral acea chestie. Semnase, practic cu ei, iar situația cu accidentarea aia, ce au zis ei, că e accidentat la genunchi, l-a făcut să nu mai fie același jucător care era înainte.

Încă suferă, e copil, are 19 ani. E clar că nu e 100% pregătit moral. Fizic arată bine, dar moral nu", a explicat Petrescu.

Jucătorul în vârstă de 20 de ani a strâns 46 de apariții în actualul sezon, reușind să marcheze de 3 ori și să ofere 3 pase decisive. Însă, ultima sa reușită datează din luna noiembrie, când înscria în poarta celor de la FC U Craiova.

Comenteaza