Dan Petrescu, foc şi pară după înfrângerea din Giuleşti: "Viciere clară de rezultat: avem VAR, dar nu îl folosim. Arbitraj ca la Scorniceşti"

Dan Petrescu, foc şi pară după înfrângerea din Giuleşti: "Viciere clară de rezultat: avem VAR, dar nu îl folosim. Arbitraj ca la Scorniceşti"
| Foto: https://www.wowbiz.ro/

Antrenorul campioanei, Dan Petrescu, a acuzat în termeni duri arbitrajul de la Rapid – CFR Cluj 2-1. Acesta susține că cele două penalty-uri din care giuleștenii au marcat au fost acordate mult prea ușor.

Formația pregătită de Dan Petrescu a fost învinsă de trupa lui Adrian Mutu, Rapid Bucureşti, scor 2-1, în runda cu numărul 16 din Superligă. Dan Petrescu a spus după înfrângerea din Giuleşti că arbitrajul de la acest meci i-a adus aminte de ce se întâmpla înainte de Revoluție la Scornicești.

"Mi s-a părut un arbitraj ca pe vremea lui Scornicești, dar nu vreau să îi iau din merit Rapidului și lui Mutu. A fost o viciere clară de rezultat. Nu înțeleg dacă ai VAR… E foarte clară faza.

Cam orice acțiune a fost judecată în favoarea lor. Nu aș vrea să iau din meritele celor de la Rapid, nu ar fi corect. De ce să mă duc să fac scandal? Am încercat să îi respect pe toți, și pe arbitri. Acum nu trebuie să îl omorâm pe arbitru. E păcat că avem VAR, dar nu îl folosim.

L-am pierdut pe Yuri cred, o pierdere importantă. Cei de la Ballkani astăzi au amânat meciul, îmi pare rău că nu am avut și noi ideea asta. E un meci foarte important, să ne calificăm în primăvară europeană. Îmi pare rău că nu am încercat”, a declarat Dan Petrescu la finalul partidei din Giulești, citat de playsport.ro

Comenteaza