Dan Petrescu iese la atac: “Mi se pare incredibil. Dacă ăsta e un campionat corect…”

Dan Petrescu iese la atac: “Mi se pare incredibil. Dacă ăsta e un campionat corect…”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul campioanei și-a exprimat nemulțumirea în legătură cu locul de disputare al partidei dintre FC Voluntari și FCSB.

Din cauza schimbării gazonului de pe stadionul din Voluntari, partida dintre a doua, respectiv a cincea clasată din play-off se va disputa pe Arena Națională. Dan Petrescu a fost indignat de alegerea celor de la FC Voluntari și nu a ezitat să își arate nemulțumirea.

“Nu mi se pare normal ca FCSB să joace de două ori acasă cu FC Voluntari şi nimeni să nu zică nimic. Dacă Argeşul spunea <<Nu putem să jucăm acasă că trebuie să facem terenul, dar mergem la Cluj>>, cred că era un scandal monstru în fiecare zi şi era normal să fie. Dar văd că nimeni nu zice nimic!

Voluntari merge şi joacă acasă la FCSB de două ori, toată lumea e bine, e fericită, se scrie numai de CFR că nu ştiu ce face. Dacă ăsta e un campionat corect… E incredibil, dar campionatul merge înainte, viaţa merge înainte şi vom vedea ce o ieşi.

Dar nu mi se pare normal. Eu astăzi ştiam că se joacă Voluntari – FCSB, dar meciul se joacă acasă la FCSB. Deci e FCSB – Voluntari de două ori.

 Mi se pare incredibil. Acum iar o să se comenteze că a zis Dan. Băi, băieţi! Am zis adevărul. Spuneţi-mi şi mie cum e posibil FCSB să joace de două ori acasă cu FC Voluntari! Atât vreau să ştiu.

Să îmi explice cineva din România, Federaţia, Liga. Să vină să îmi spună. Ca să ştim şi noi în viitor, să le spunem <<hai, jucaţi şi la noi acasă, că avem un teren mai bun, stadion mai bun, e frumos>>. Mi se pare incredibil”, a declarat antrenorul.

Comenteaza