Dan Petrescu îl compară pe Mbappe cu Golofca, după eliminarea Franței de la EURO: “Se simţea în aer că ratează”

Dan Petrescu îl compară pe Mbappe cu Golofca, după eliminarea Franței de la EURO: “Se simţea în aer că ratează”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fostul antrenor al CFR-ului l-a comparat pe starul de la PSG cu mijlocașul celor de la Sepsi, după ratarea penalty-ului decisiv în partida cu Elveția.

Kylian Mbappe a avut șansa să își țină echipa națională în joc la EURO, însă a ratat penalty-ul decisiv în partida cu Elveția. Fostul tehnician din Gruia, Dan Petrescu, susține că era convins că vedeta Franței va rata și a comparat situația cu cea a lui Cătălin Golofca.

În urma cu aproape un an, mijlocașul a fost desemnat să bată unul dintre penalty-urile decisive în partida dintre CFR Cluj și Dinamo Zagreb, deși jocul său a lăsat de dorit pe parcursul partidei. Golofca a ratat execuția, iar “feroviarii” au fost eliminați din preliminariile Ligii Campionilor.

“Penalty ratează şi cel mai bun jucător din lume. Când a ratat Golofca, în meciul CFR - Dinamo Zagreb, toată lumea a sărit pe mine şi pe Golofca, acum o să sară toată lumea pe Mbappe şi pe Didier Deschamps? Oricum, se simţea în aer că ratează Mbappe. Toţi de lângă mine spuneau că ratează şi aşa a fost până la urmă.

S-a văzut încă o dată că fotbalul e foarte frumos, cred că pe final numai antrenorul elveţienilor şi câţiva jucători mai credeau că pot întoarce scorul. Dar uite că se pot întâmpla miracole, pentru că toată lumea o vedea favorită pe Franţa. Eu nu am văzut-o pe Franţa, eu am spus că favorite sunt Italia şi Germania. Şi la fel spun şi acum”, a spus Petrescu, potrivit Digisport.

Comenteaza