Dan Petrescu îl vrea pe CULIO la Cluj ca antrenor secund şi jucător

Dan Petrescu îl vrea pe CULIO la Cluj ca antrenor secund şi jucător

Dan Petrescu şi secunzii săi ar urma să preia CFR Cluj în această seară sau cel târziu sâmbătă pentru a pregăti meciul cu FCSB, din etapa a 7-a a Ligii 1. La ora partidei l-am putea vedea în tribune şi pe Emmanuel Culio, pe care Dan Petrescu l-a convins să revină în România!

Deocamdată lucrurile nu sunt deloc clare la campioana României pentru că după bătaia de joi noaptea şi plângerea penală făcută la poliţie, nu s-a întreprins nicio acţiune oficială. Şumudică, Copilu şi Ivaşcu nu au fost anunţaţi de demiterea de la echipă, despre care au aflat din presă, iar jucătorii şi antrenorul nu au fost lăsaţi să se pregătească de la ora 11:00, aşa cum stabilise Şumi.

Dan Petrescu şi secunzii săi ar urma să preia CFR Cluj în această seară sau cel târziu sâmbătă pentru a pregăti meciul cu FCSB, din etapa a 7-a a Ligii 1. Iar la ora partidei dintre CFR Cluj şi FCSB care se va juca duminică seară, de la ora 21:00, l-am putea vedea în tribune şi pe Juan Emmanuel Culio, pe care Dan Petrescu l-ar fi convins să revină în România, conform digisport.ro

Culio este pe punctul să lucreze din nou cu Dan Petrescu la CFR Cluj deoarece, printre punctele discutate de patronul Ioan Varga cu Dan Petrescu s-a stabilit şi ca până la încheierea perioadei de mercato, echipa să facă minimum două transferuri. Iar unul dintre jucătorii este Emmanuel Culio (37 de ani). Culio a jucat la CFR Cluj între iulie 2007 şi decembrie 2010, respectiv iulie 2017-decembrie 2019.

Culio s-ar putea întoarce la Cluj după un an şi jumătate de la despărţirea de CFR, pe care a părăsit-o cu lacrimi în ochi! În al doilea mandat la ardeleni, Culio a participat din plin la cele două titluri câştigate de echipă, dar şi la cel de-al treilea, pentru că şi atunci a jucat în mai mult de jumătate de sezon înainte să plece în Argentina. De altfel îl are trecut şi în palmares.

Dan Petrescu a declarat în mai multe rânduri că mijlocaşul central este unul dintre favoriţii săi şi de aceea vrea să-l ia secund la orice echipă pe care o va antrena. Plecat în ţara natală cu gândul de a se retrage din fotbal, Culio a continuat să joace şi a făcut-o pentru echipele Quilmes şi Club Flandria.

Palmaresul lui Emmanuel Culio cu CFR Cluj
5 titluri de campion al României
3 Cupe ale României
4 Supercupe ale României

Comenteaza