Dan Petrescu, înainte partidei cu Astra Giurgiu: “Îmi e frică de acest meci”

Dan Petrescu, înainte partidei cu Astra Giurgiu: “Îmi e frică de acest meci”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Antrenorul CFR-ului crede că schimbarea de antrenor de la echipa giurgiuveană nu va fi în avantajul echipei sale.

Petrescu nu consideră terenul propriu un avantaj și cconsideră că “feroviarii” ar fi meritat victoria în meciurile cu FCSB și CS U Craiova. “Nu avem avantajul faptului că suntem neînvinși acasă. În fotbalul de azi sunt surprize, sunt rezultate neașteptate și chiar dacă noi plecăm cu prima șansă este posibil orice. Mie îmi e frică de acest meci pentru că am avut două meciuri grele, cu Steaua și cu Craiova și sper ca băieții mei să nu își piardă concentrarea. Ne-a afectat faptul că nu am câștigat ultimele două meciuri, pentru că puteam să le câștigăm. La Craiova, cred că am făcut un meci bun, cei de acolo sunt tot timpul buni pe teren propriu, nu prea pierd puncte. Dacă ne uităm la ocazii și la posesie, cred că meritam mai mult decât ei”, a declarat antrenorul clujenilor.

Tehnicianul CFR-ului nu crede că schimbarea de antrenor de la Astra va ajuta în vreun fel formția sa. “Echipa s-a pregătit foarte bine. Atitudinea a fost foarte bună și asta m-a bucurat cel mai mult. În momentul când un antrenor vine la o echipă, de obicei, jucătorii reacționează, indiferent de țara în care ești, indiferent de liga în care ești. Fotbaliștii au o reacție pozitivă deoarece vor să demonstreze ce pot face ei. Am trecut și eu prin asta când am preluat o echipă nouă și toți jucătorii jucau extraordinar și după a fost o cădere. E clar că nu va fi un avantaj pentru noi”, a menționat Petrescu.

Antrenorul “feroviarilor” a dezmințit zvonurile conform cărora ar fi semnat cu o echipă din China, dar a recunoscut că nu a semnat, încă, nici prelungirea contractului cu CFR. “M-am înțeles pentru prelungirea contractului cu CFR, dar nu am semnat înca. Nu o să merg în China, CFR e în România. În niciun caz nu m-am înțeles cu vreo altă echipă. Sper ca în aceste șapte meciuri să vedem unde suntem. Sper să ajungem pe primul loc, să terminăm campionatul cât mai sus. Nu va fi o tragedie dacă vom fi pe locul doi sau trei. Obiectivul meu a fost să câștig campionatul în doi ani. Și să mergem în cupele europene în primul an și cred că acest obiectiv este realizabil”, a încheiat tehnicianul din Gruia.

CFR Cluj și Astra Giurgiu se vor întâlni duminică, 8 aprilie, de la ora 20:45, pe Stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”.

Comenteaza