Dan Petrescu, înaintea derby-ului cu FCSB: Nu e o partidă decisivă

Dan Petrescu, înaintea derby-ului cu FCSB: Nu e o partidă decisivă
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Antrenorul CFR-ului nu crede că partida de sâmbătă va decide campioana, dar speră ca meciul să se joace doar pe teren.

Tehnicianul liderului se bucură de numărul mare de spectatori și își dorește ca toți jucătorii să fie apți pentru jocul cu bucureștenii. “E un lucru foarte bun că vom avea stadionul plin. Poate ar fi bine să jucăm mereu cu Steaua pentru că așa se umple stadionul. Au fost ceva cu probleme cu accidentările, dar toți se antrenează normal. Doi jucători sunt incerți, dar sperăm că la ora meciului vor fi toți apți”, a spus Petrescu.

Antrenorul echipei din Gruia nu consideră partida de duminică una decisivă și nu crede că există o favorită clară în duelul dintre cele două formații. ”Nu e o partidă decisivă, indiferent de rezultat. Mai rămân 8 meciuri, 24 de puncte și toate echipele se vor lupta până în ultima etapă. Nu suntem favoriți, dacă ne uităm la rezultatele pe care le-am avut cu ei, meciurile au fost foarte strânse. Ei sunt acum concentrați 100% pe campionat. Voi sta la televizor. Voi fi alături de ei, la hotel, înainte de meci, dar în timpul jocului se vor ocupa secunzii”, a declarat fostul internațional.

Petrescu a abordat din nou subiectul arbitrajului și speră că jocul nu va fi influențat de oficialii partidei. ”M-aș bucura ca meciul să nu fie decis de greșeli de arbitraj. Și meciul nostru, dar și meciul lor, din prima etapă a play-off-ului a fost deci de greșeli grave al arbitrilor. Să sperăm ca va fi un meci frumos, deci pe teren, iar cea mai bună echipă se va impune”, a adăugat tehnicianul CFR-ului.

Fostul fotbalist consideră că fazele fixe vor decide campioana, la finalul acestui campionat. ”În acest play-off, fazele fixe vor decide clasamentul. Contraatacurile și fazele fixe vor fi decisive. Dacă ne uităm și la U Craiova, despre care lumea spune că joacă cel mai bun fotbal, ei dau doar câte un gol pe meci, în general după o fază fixă”, a încheiat antrenorul “feroviarilor”.

Derby-ul dintre primele două clasate, CFR și FCSB, se va disputa duminică 18 martie, de la ora 20:45, pe Stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”.

Comenteaza