Dan Petrescu, înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova: “Va fi un meci pe muchie de cuțit”

Dan Petrescu, înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova: “Va fi un meci pe muchie de cuțit”

Tehnicianul formației din Gruia consider că echipa sa e pregătită să revină cu victorie în campionat, împotriva unei dintre formațiile cu care se luptă pentru supremație în Liga 1.

După pauza internațională, jucătorii campioanei revin la lupta din campionat. În Gruia va sosi una dintre principalele contracandidate la titlu, CS Universitatea Craiova. Formația pregătită de Victor Pițurcă e în formă bună și vine la Cluj pentru a câștiga cele trei puncte. De cealaltă parte, CFR-ul își dorește să revină cu victorie în Liga 1, după înfrângerea suferită cu Viitorul.

Dan Petrescu a prefațat partida îmoptriva oltenilor. “A fost o pauză bine venită pentru noi. Am strâns multe deplasări și cred că a fost bună. Rămâne e văzut dacă și la meci vor arăta băieții ca și la antrenamente. Trebuie ca eu să fiu inspirat și să aleg cei mai buni jucători. Avem toți fotbaliștii la dispoziție, în afară de Peteleu.

Pițurcă a adus mulți jucători și sunt mult mai puternici în atac. Parcă anul trecut nu au fost atât de puternici. E clar că și experiența lui Pițurcă e importantă. Cred că va fi un meci pe muchie de cuțit, care va fi decis de un singur gol. Piți a fost și colegul și antrenorul meu. Nu cred că ne-am mai întâlnit până acum. Pe mine mă interesează ce fac jucătorii, nu duelul dintre antrenori”, a declarat antrenorul CFR-ului.

La rândul său, Mihai Bordeianu a vorbit despre echipa națională, dar și despre meciul cu Craiova. “A fost o perioadă plăcută, chiar dacă am stat mult în cantonament. La echipa națională am avut ghinion în meciul cu Norvegia, dar așa s-a întâmplat și în meciul tur, când am egalat noi. Lucrurile depind de noi în mare parte, dar vom vedea peste o lună. A fost presiune mare, toată lumea se aștepta să câștigăm, dar așa e la fotbal, e imprevizibil. Am avut 1-0 și trebuia să câștigăm. Trebuie să batem Suedia și să scoatem maximum din meciul cu Spania.

De când a venit Victor Pițurcă au altă stare, au mai mult entuziasm, jucătorii vor să demonstreze că se bat la titlu. Au venit și jucători noi, Mățel, Cosic, Ivan. Victor Pițurcă e un antrenor care pregătește bine meciurile și o să vină aici să obțină maximum. Ultimul nostru meci nu a fost foarte bun și nu ne-a căzut bine. Pauza ne-a prins bine, dar cred că vom evolua bine în meciul cu Craiova. Meciul va fi un derby, ambele echipa sunt pe podium. Ambele formații au antrenori foarte buni și cred că va fi un duel urmărit”, a spus mijlocașul.

Partida dintre CFR Cluj și CS Universitatea Craiova se va disputa sâmbătă, de la ora 20:30, pe arena din Gruia.

Comenteaza