Dan Petrescu, înaintea duelului ultimelor două campioane: “Viitorul a arătat că e cea mai în formă echipă din play-off”

Dan Petrescu, înaintea duelului ultimelor două campioane: “Viitorul a arătat că e cea mai în formă echipă din play-off”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Tehnicianul “feroviarilor” e precaut înaintea dueului cu formația de la malul mării și consideră că Ianis Hagi va reprezenta principalul pericol pentru echipa sa.

După eliminarea din semifinalele Cupei României, CFR Cluj se întoarce la lupta din campionat. Formația din Gruia va primi vizita Viitorului, echipă considerate extrem de periculoasă de antrenorul Dan Petrescu. În etapa trecută, elevii lui Gică Hagi au demonstrat din nou că pot reuși surprize, remizând cu FCSB-ul. Egalul de la Ovidiu a fost un ajutor nesperat pentru “feroviari”.

Dan Petrescu a prefațat partida cu constănțenii. “Viitorul a arătat că e cea mai în formă echipă din play-off. Cred că jucătorii lor știu ce să facă și cu minge și fără minge. Acest lucru se poate observa, oricine intră în teren joacă bine. Poate singurul care nu poate fi schimbat este Ianis Hagi, care e în formă maximă și va fi clar cel mai periculos adversar pentru noi. E normal ca Gică Hagi să își dorească să mă bată și noi ne dorim să îi batem pe ei. Vom vedea ce va fi teren. Viitorul e o echipă care nu are de pierdut nimic, poate doar să demonstreze că are cel mai bun joc din play-off”, a declarat tehnicianul.

Partida dintre CFR Cluj și Viitorul se va disputa luni, de la ora 21:00, pe arena din Gruia.

Comenteaza