Dan Petrescu, înaintea meciului cu Sepsi: “Sunt convins că cine va marca primul va și câștiga jocul”

Dan Petrescu, înaintea meciului cu Sepsi: “Sunt convins că cine va marca primul va și câștiga jocul”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul campioanei se așteaptă la un meci greu pe terenul ultimei clasate din play-off-ul Ligii 1.

După ce derby-ul cu FCSB a fost unul dezamăgitor, CFR Cluj se pregătește de începutul returului din play-off. “Feroviarii” se vor deplasa la Sfântu Gheorghe, unde vor întâlni singura formație care nu a câștigat niciun meci în partea a doua a campionatului. În plus, clujenii au un avantaj moral în fața echipei lui Eugen Neagoe, pe care au învins-o de trei ori într-o săptămână, în urmă cu o lună.

Dan Petrescu a prefațat partida cu Sepsi. “Suntem conștienți că toată presiunea va fi pe noi la acest meci. A fost ceva incredibil când s-au câștigat trei meciuri împotriva lor, într-o săptămână. Este ceva ce se întâmplă foarte rar. Acum cei de la Sepsi își vor revanșa, vor să demonstreze că merită locul în play-off. Sunt convins că cine va marca primul va și câștiga jocul.

Eu îmi doresc să câștig toate meciurile, dar, din păcate, sunt convins că vor fi sincope și la noi și la alții. Nu cred că vreo echipă va câștiga toate meciurile până la final. Nu avem probleme de lot, toți jucătorii vor face deplasarea, iar apoi vom sta o săptămână în cantonament, la București”, a declarat tehnicianul.

Antrenorul campioanei este fericit că George Țucudean a revenit la antrenamente, dar nu consideră că prezența sa în lot în garantează titlul. “Poate să vină și Neymar că tot nu sunt liniștit. Nu cred că există antrenor liniștit. Asta e meseria noastră, să găsim soluții. E bine că a început antrenamentele, dar nu vrem să punem presiune pe el. Are nevoie de ceva timp și de un meci în care să intre. Sper că va face parte din lot”, a spus Petrescu.

Partida dintre CFR Cluj și Sepsi se va disputa sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 21:00.

 

Comenteaza