Dan Petrescu, încrezător după calificarea cu Maccabi: "Vrem să ajungem în grupe, cred că e posibil"

Dan Petrescu, încrezător după calificarea cu Maccabi: "Vrem să ajungem în grupe, cred că e posibil"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Clujenii au remizat în Israel, 2-2 și s-au calificat în turul al treilea preliminar, unde se vor duela cu fosta campioană a Europei, Celtic Glasgow. 

După o victorie cu 1-0 la Cluj, "feroviarii" au reușit un egal în Israel, care a fost suficient pentru a asigura o calificare în turul următor. Deși în repriza secundă nu au mai existat în ofensivă, elevii lui Dan Petrescu s-au apărat eroic, iar acum în Gruia e așteptată Celtic Glasgow, formația ce domină fotbalul din Scoția. 

Totuși, Dan Petrescu e încrezător după calificare. "Vrem să mergem și mai departe, chiar în grupele Ligii Campionilor, și cred că este posibil. Am trecut de două tururi și am făcut-o jucând bine. Și azi am jucat bine în prima repriză și am reușit să marcăm de două ori.

Maccabi a preluat controlul în partea a doua. Cred că 2-2 e un rezultat corect. Noi nu avem o echipă tânără, iar asta s-a văzut în repriza a doua. Jucătorii lui Maccabi au avut mai multă prospețime, dar noi am știut cum să ținem de rezultat", a declarat antrenorul, conform Digisport. 

Partida tur dintre CFR Cluj și Celtic se va disputa în 6/7 august, pe arena din Gruia. 

Comenteaza