Dan Petrescu își dorește ca trofeul Ligii 1 să ajungă în Gruia: “Nu cred că s-ar supăra cineva, dacă s-ar da titlul”

Dan Petrescu își dorește ca trofeul Ligii 1 să ajungă în Gruia: “Nu cred că s-ar supăra cineva, dacă s-ar da titlul”
Dan Petrescu este nemulțumit de randamentul unor jucători din Gruia | Foto: Realitatea Sportivă

Antrenorul “feroviarilor” e convins că rivalii nu ar avea vreo obiecție dacă echipa sa ar fi desemnată campioană în Liga 1.

Jucătorii din Liga 1 nu au mai evoluat într-un meci oficial de aproape două luni, iar LPF nu a stability încă o dată precisă la care campioantul ar putea fi reluat. Cu toate acestea, Dan Petrescu se gândește și la varianta în care Liga 1 va fi oprită și e convinsă că formația sa ar merita trofeul, în ciuda faptului că nu s-au jucat toate partidele din play-off/play-out.

”Asta e! Ce vrei să faci? Normal, în campionatele unde s-a jucat tur-retur ar trebui să se dea campionatul. Nu cred că s-ar supăra cineva, dacă s-ar da titlul. Doar în campionatele unde s-a jucat tur-retur. Nu cred că va fi ceva bun, dacă va începe acum. Dacă e vreun caz ce se întâmplă? Mă gândesc la o primă îmbolnăvire între fotbaliști ce se întâmplă? Asta aș vrea să-mi spună și mie cineva”, a spus Petrescu pentru Prosport.

Tehnicianul a vorbit și despre perioada petrecută în izolare. ”Am mai jucat o carte, table, rummy… Am văzut seriale. N-am mai văzut atâtea filme și seriale, Doamne! Ajungi să te saturi de atâtea, dar la televizor te sperii de atâtea știri despre Covid. Ne rugăm cu toții să se termine cât mai repede. Pentru că nu s-a terminat și aș vrea ca lumea să înțeleagă asta. Văd multă lume pe străzi, iar înainte nu vedeam atâta lume. Asta nu e bine”, a deavăluit antrenorul CFR-ului.

Comenteaza