Dan Petrescu l-a umilit pe Becali: Deac A RUPT TERENUL! Mă voi baza 100% pe el

Dan Petrescu l-a umilit pe Becali: Deac A RUPT TERENUL! Mă voi baza 100% pe el

Dan Petrescu l-a contrazis pe Gigi Becali. Patronul FCSB-ului a spus că decarul ardelenilor a îmbătrânit. Cum l-a descris "Bursucul" pe Ciprian Deac, extrema dreapta în vârstă de 37 de ani a campioanei.

Becali declarase înaintea partidei cu Lazio că CFR nu mai e echipă grea. "Era. Acum primește goluri, nu mai are forța aia. Nu mai au jucătorii, Deac le făcea tot jocul, dar a îmbătrânit, nu le mai face jocul cum putea”, a fost declarația lui Gigi Becali.

Dan Petrescu i-a dat o replică dură lui Gigi Becali, chiar înainte de Petrolul-CFR Cluj care se va disputa luni, 27 februarie, de la ora 20:00, pe Stadionul „Ilie Oană”.

Antrenorul campioaniei îl contrazice pe Becali. Acesta a declarat că Deac a avut o formă de zile mari în dubla cu Lazio şi că se va baza pe fundaşul cel mai motivat din echipă în continuare. 

„În ultimele două meciuri a fost unul dintre cei mai buni de pe teren. A alergat fantastic. La Ciprian, nu m-ar surprinde dacă ar fi la cea mai bună formă din carieră la ultimele meciuri.

Așa e el, e motivat. A rupt terenul! Mie îmi place atitudinea lui, mă voi baza 100% pe el în continuare”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă, citat de sportbull.ro.  

Sursa foto: Foto: Horvath Tamas - https://www.facebook.com/cfr1907

Comenteaza