Dan Petrescu, lăudat de un fost antrenor din Liga 1: “CFR Cluj trebuie să fie un exemplu, a făcut rezultate internaționale și a câștigat bani”

Dan Petrescu, lăudat de un fost antrenor din Liga 1: “CFR Cluj trebuie să fie un exemplu, a făcut rezultate internaționale și a câștigat bani”
Dan Petrescu este nemulțumit de randamentul unor jucători din Gruia | Foto: Realitatea Sportivă

Un fost tehnician din prima ligă a vorbit în termeni elogioși despre performanțele reușite de “feroviari” în cupele europene în actualul sezon.

Stagiunea 2019-2020 a fost una dintre cele mai bune din istoria clubului din Gruia. Conduși de Dan Petrescu, clujenii au reușit să ajungă în grupele Europa League, unde au impresionat și s-au calificat în primăvara europeană. În plus, “feroviarii” conduc în clasamentul Ligii 1 și ar putea cuceri cel de-al treilea titlu consecutiv.

Fostul antrenor al FCSB-ului, Laurențiu Reghecampf a lăudat performanțele reușite de clujeni. “CFR Cluj trebuie să fie un exemplu. Dan Petrescu este un antrenor care ține foarte mult la disciplină, la pregătire fizică, la pregătire tactică. Știe foarte bine nivelul fotbalului românesc și de foarte multe ori este criticat că face anti-fotbal, dar când tu antrenezi patru, cinci luni de zile o echipă să se apere, ai o șansă foarte bună în cupele europene.

Acolo nu-ți permiți să deschizi jocul și să joci fotbal cu echipele mari. Nu ai nicio șansă! Chiar nu ai nicio șansă. Am văzut și eu pe pielea mea cu Manchester City. Dan a știut ce vrea, a pregătit lucrul ăsta și CFR are rezultate. Vă dați seama că este o selecție foarte mare, are mulți jucători la dispoziție.

Nimeni nu discută acolo. Fiecare jucător trebuie să fie pregătit 100% când intră în teren. Acest lucru trebuie lăudat, pentru că CFR Cluj a făcut rezultate internaționale și a câștigat bani. Și-au asigurat viitorul pentru următoarele două campionate”, a declarat tehnicianul, conform Digisport.

Comenteaza