Dan Petrescu, liber de contract. S-a despărțit de Kayserispor

Dan Petrescu, liber de contract. S-a despărțit de Kayserispor
| Foto: Profimedia

Dan Petrescu nu mai este antrenor la echipa Kayserispor din Turcia. ”Ne-am despărțit de comun acord”, a spus președintele clubului, Berna Gozbași, potrivit TRT Spor.

Petrescu nu o va mai antrena pe Kayserispor. ”Ne-am despărțit de comun acord”, a spus președintele clubului, Berna Gozbași, potrivit celor de la TRT Spor. De altfel, anunțul a apărut și pe contul oficial de twitter al grupării turce. ”Din motivele familiale ale antrenorului nostru, Dan Petrescu, ne-am separat de comun acord. Îi mulțumim lui și staff-ului săi și le dorim succes în viitoarele lor experiențe”, se arată în comunicatul oficial, scrie digisport.ro. 

Fostul colaborator al "Bursucului" din Gruia, Marius Bilașco, s-a arătat surprins de ultimele evenimente care îl au în prim-plan pe Petrescu. "Sunt surprins, nu mă aşteptam. Orice echipă îşi pune antrenor pentru cel puţin şase luni, au obiectiv salvarea de la retrogradare. Nu îl schimbi imediat! E surprinzător", a declarat Bilașco.

"Petrescu e un nume, un antrenor foarte bun, poate în primii trei antrenori români la ora actuală. Odată ce ai câştigat trei campionate cu CFR Cluj şi ai mai câştigat un titlu (cu Unirea Urziceni, n. red.), nu te duci la o echipă care se bate la retrogradare în Turcia. Stai frumos în Dubai, la plajă, vreo două luni, cu familia, îţi încarci bateriile şi iei o echipă de top. S-a dus la o echipă vai de mama ei!

E foarte greu să mai prinzi o echipă de top acum. Odată ce ajungi la un nivel şi te dă afară după o lună de zile, e greu să mai prinzi o echipă de top. A greşit, n-aş fi făcut niciodată mutarea asta. A vrut să antreneze... e păcat! Chiar îmi pare rău pentru el. Ca antrenor care a dus CFR în Europa League te duci apoi la o echipă modestă din Turcia", a spus Vasile Miriuță, fostul antrenor al campioanei din Gruia, potrivit looksport.ro.

loading...
Comenteaza