Dan Petrescu, mai slab decât Edi Iordănescu. Campionii au un start de sezon mai modest decât anul trecut

Dan Petrescu, mai slab decât Edi Iordănescu. Campionii au un start de sezon mai modest decât anul trecut
| Foto: facebook.com/cfr1907

Echipa din Gruia trece printr-o perioadă dificilă la începutul noii stagiuni, după ce nu a reușit să obțină vreun succes în primele trei jocuri din sezon.

La fel ca și anul trecut, începutul campionatului prinde CFR Cluj într-o formă slabă. “Feroviarii” nu au reușit să câștige primele trei partide ale stagiunii, iar jocul lasă de dorit. În aceeași perioadă din 2018, formația din Gruia venea tot după un titlu de campioană, dar reușea să câștige Supercupa, 1-0 în fața Craiovei.

Apoi, clujenii remizau cu FC Botoșani și pierdeau prima manșă a turului doi preliminar din Liga Campionilor, 0-1 cu Malmo. În urma acestor rezultate, Edi Iordănescu era demis de conducerea din Gruia. Interesant este faptul că în actualul sezon, rezultatele lui Dan Petrescu sunt chiar mai slabe, însă antrenorul nu e îngrijorat pentru postul său.

Două înfrângeri cu 1-0, una în Supercupa cu Viitorul și una în duelul cu Astana din primul tur preliminar al Ligii Campionilor, la care se adaugă remiza cu Poli Iași, reprezintă bilanțul “feroviarilor” în stagiunea ce tocmai a a început.

Rezultate în startul sezonului 2018/2019 – antrenor Edi Iordănescu:

1-0 vs. CS U Craiova, Supercupa României

1-1 vs. FC Botoșani prima etapă Liga 1

0-1 vs. Malmo, turul 2 preliminar al Ligii Campionilor

Rezultate în startul sezonului 2019/2020 – antrenor Dan Petrescu:

0-1  vs. Viitorul, Supercupa României

0-1  vs. Astana, turul 1 preliminar al Ligii Campionilor

1-1 vs. Poli Iași, prima etapă Liga 1

Comenteaza