Dan Petrescu, mesaj clar înainte de ultima etapă din play-off: "CFR Cluj are nevoie să fie în Europa"

Dan Petrescu, mesaj clar înainte de ultima etapă din play-off: "CFR Cluj are nevoie să fie în Europa"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația din Gruia trebuie să obțină cel puțin un punct pe teren propriu împotriva Farului pentru a obține calificarea în preliminariile Conference League.

Vizibil stresat de miza partidei, Dan Petrescu așteaptă un meci bun din partea echipei sale, care să asigure prezența "feroviarilor" în următorul sezon al cupelor europene. Cu o remiză contra Farului Constanța, CFR Cluj va avea parte de un nou sezon european. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

"Eu un meci foarte important pentru noi. E clar că ne doream să nu mai avem acest meci cu presiune. Din păcate rezultatul de la Constanța a fost incredibil (n.r. - Farul - CS U Craiova 3-3), eram asigurați de locul al doilea.

E clar că și Farul are presiune, un loc în plus în clasament asigură niște bani, iar pentru noi locul al doilea ar fi extraordinar. Aduce o calificare sigură în cupele europene, fără un joc de baraj.

Un egal sau o victorie ne aduce calificarea în cupele europene. CFR Cluj are nevoie să fie în Europa din nou și să facă rezultate", a declarat antrenorul formației din Gruia.

Jocul dintre CFR Cluj și Farul Constanța e programat sâmbătă, 18 mai, de la 21:00. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru meciul cu Farul!

Comenteaza