Dan Petrescu: "Moralul e bun, suntem în obiectiv. Dar nu o să ne ierte nimeni"

Dan Petrescu: "Moralul e bun, suntem în obiectiv. Dar nu o să ne ierte nimeni"
| Foto: https://www.facebook.com/cfr1907/photos

Antrenorul din Gruia a avertizat că nu are o bancă de rezerve destul de solidă din cauza numeroaselor plecări, fapt care îi va pune probleme campioanei în acest final de sezon.

Dan Petrescu, după CFR Cluj - FC Argeș 1-0, s-a arătat mulțumit de rezultat, de calificare. Unicul gol al meciului din Gruia a fost marcat de Ernal Krasniqi, în minutul 89. În semifinala Cupei României, CFR Cluj va întâlni Sepsi, în deplasare.

"A fost un meci greu, ați văzut prima repriză și voi. Am avut foarte mulți jucători tineri, cred că erau 4 U21. O echipă tânără, cu jucători fără meciuri și s-a văzut. Un meci echilibrat. Au intrat jucătorii cu meciuri în picioare, cu experiență și era important să nu prindem prelungiri. Ar fi fost foarte greu. Mă bucur foarte mult pentru această victorie. 1-0 nu am mai avut de foarte mult timp. Mă bucur că n-am luat gol, am câștigat, suntem în semifinale și nu s-a accidentat nimeni.

Aș fi vrut să am un jucător înaintea lui Krasniqi pe teren și să mai fie și el rezervă. Așa ar fi fost un lot de mare calitate. Krasniqi a mai intrat o dată cu Argeșul și a dat gol. Mi-e greu să-l țin rezervă. Au plecat Roger, Malele. Ei ar fi jucat azi. Aici am suferit noi și suferim în continuare. În următoarele meciuri o să vedeți că vom suferi la schimbări. (...)", a declarat Dan Petrescu după meciul de joi seara cu FC Argeş, citat de sport.ro.

"Îmi pare bine că nu pierdem de câteva meciuri. Când nu pierzi e foarte bine. Moralul e bun, suntem în obiectiv. Până acum e un an bun, dar nu o să ne ierte nimeni", a adăugat antrenorul campioanei. 

Comenteaza