Dan Petrescu n-a semnat încă cu CFR Cluj, dar a început „curățenia” la echipă! Primii jucători care sunt OUT de la campioană

Dan Petrescu n-a semnat încă cu CFR Cluj, dar a început „curățenia” la echipă! Primii jucători care sunt OUT de la campioană
| Foto: Facebook.com/cfr1907

După plecarea lui Marius Șumudică, CFR Cluj se pare că s-a înțeles cu Dan Petrescu, care urmează să preia gruparea ardeleană de la începutul săptămânii viitoare.

Deși încă nu și-a intrat oficial în atribuții, Petrescu a început deja ”revoluția” la CFR Cluj. Dan Petrescu i-ar fi anunțat deja pe trei dintre jucătorii de la CFR Cluj că nu se va baza pe ei în restul campionatului și nu îi dorește nici măcar la antrenamente.

Potrivit Eurosport, citați de digisport.ro, este vorba despre Guessouma Fofana, Anas Tahiri și Ulrich Meleke, toți trei fotbaliști aduși în această vară, în mandatul lui Marius Șumudică.

În schimb, Dan Petrescu i-a convins să revină în România pe Emmanuel Culio și Mihai Bordeianu. De asemenea, Dan Petrescu l-ar dori și pe Damjan Djokovic, ajuns la Rizespor, în Turcia, la începutul acestui an.

CFR Cluj a anunțat, sâmbătă, în mod oficial, că a ajuns la o înțelegere cu tehnicianul Marius Șumudică pentru rezilierea amiabilă a contractului. 

Comenteaza