Dan Petrescu: "N-am câștigat niciun meci în cariera de antrenor la penalty-uri"

Dan Petrescu: "N-am câștigat niciun meci în cariera de antrenor la penalty-uri"
| Foto: telekomsport.ro

La finalul meciului dramatic, pierdut la loviturile de departajare, Dan Petrescu s-a arătat foarte dezamăgit că a pierdut în acest fel. Antrenorul lui CFR Cluj spune că a fost toată toată cariera un ghinionist în astfel de momente ale jocului.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Antrenorul din Gruia a recunoscut că Deac a refuzat să fie în primii cinci executanți ai campioanei, mijlocașul ratând un penalty și în timpul regulamentar. În locul său a executat Cătălin Golofca. Acesta a ratat într-un moment în care CFR Cluj s-ar fi putut califica.

"Am făcut un meci foarte bun, dar anul 2020 se pare că e împotriva CFR-ului. Suntem eliminați de Sevilla fără să pierdem și nici azi n-am pierdut. Dezamăgirea e și mai mare. Dacă pierdeam și ne băteau, erau mai buni, aia era. N-am câștigat niciun meci în cariera de antrenor la penalty-uri. Când ajung la penalty-uri de acum, o să plec, pentru că n-are rost.

Alegerile sunt sigur că vor fi comentate. Au fost simple, pentru că ceilalți n-au vrut să bată. Trebuia să bată Deac, era obligat. Cei care au bătut sunt doar ăia care au vrut să bată. Noi am putut trece doar 10 jucători pe listă, iar Debeljuh a ales să fie trecut pe bancă, pentru că avea crampe, cârcei. Chiar dacă îi alegeam eu sau nu, ăștia sunt cei care au vrut să bată.

Asta e valoarea lor. Au jucători de marea valoare. Era normal să-și facă ocazii. Pe noi ne-au surprins acele faze, cu toate că am studiat adversarul. Puteau să mai marcheze, dar și noi. Egalul a fost corect, dar când ajungi la loteria asta... n-am avut noroc și asta a fost.

Obiectivul era grupele Europa League. Dacă băteam Dinamo Zagreb, eram foarte aproape. Acum vom mai întâlni doi adversari și trebuie să ne calificăm. Să vedem unde vom juca, cu cine vom cădea. Vom avea un meci peste două zile deja. Nu văd cum vom putea face o echipă competitivă să câștigăm meciul", a declarat Petrescu la finalul meciului cu Dinamo Zagreb de aseară.

CFR Cluj a fost eliminată în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor de Dinamo Zagreb, scor 2-2 (5-6, după loviturile de departajare). Ardelenii vor evolua în turul 3 preliminar al Europa League sau chiar direct în play-off, în funcție de tragerea la sorți, arată DigiSport.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza