Dan Petrescu n-are încredere în noul antrenor al lui CFR Cluj: “E greu să facă performanțele mele”

Dan Petrescu n-are încredere în noul antrenor al lui CFR Cluj: “E greu să facă performanțele mele”
| Foto: sportpictures.eu

Dan Petrescu a vorbit despre Andrea Mandorlini, noul antrenor a lui CFR Cluj, spunând că îi va fi greu să egaleze performanțele sale.

Dan Petrescu are un avertisment pentru Andrea Mandorlini după plecarea sa la CFR Cluj, spunând că va fi greu ca un tehnician să egaleze performanțele sale de la echipă: „E adevărat, asta e realitatea.  Aveam nevoie de o provocare nouă. Nu poţi să iei campionatul în fiecare an, nu există echipe care fac asta. Au fost multe probleme, meciuri, greşeli de arbitraj”.

„Cred că dacă erau arbitrajele corecte puteam să ne batem la titlu până în ultima etapă. Eu zic că n-a fost un sezon ratat, dar cum multe probleme. Nu cred am ce să-mi reproşez. E greu să vină cineva la CFR și să mai facă ce am făcut eu. Asta e realitatea, chiar dacă îi supără pe unii. Dacă am bătut Rennes, Slavia, Lazio a fost datorită stilului nostru”, a mai spus Dan Petrescu, la TV OrangeSport.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza