Dan Petrescu, nemulțumit după remiza cu FCSB: “Dacă luăm un asemenea gol, nu putem avea pretenţii”

Dan Petrescu, nemulțumit după remiza cu FCSB: “Dacă luăm un asemenea gol, nu putem avea pretenţii”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Antrenorul CFR-ului a comentat și arbitrajul de pe Arena Națională.

Tehnicianul din Gruia a fost dezamăgit de golul primit în prelungiri, dar și de modul în care Istvan Kovacs a condus derby-ul. “La cald e foarte greu să vorbim. Am fost egalaţi din nou în prelungiri, ca la Cluj. Ştiam că sunt favoriţi la câştigarea campionatului, am încercat să scoatem tot din fiecare fază. Am avut două trei situaţii în care puteam să închidem meciul. Dacă luăm un asemenea gol, nu putem avea pretenţii. Cred că am luat gol la singurul lor şut pe poartă din repriza a doua. De patru ori am condus FCSB, de patru ori s-a terminat 1-1. Am jucat cu echipa care nu pierde acasă.

Nu aveam voie să luăm acel gol. Mă gândeam să ne aglomerăm şi să închidem jocul. Sunt foarte trişti în vestiar. Au fost multe lucruri care m-au deranjat la arbitraj, dar faze clare nu au fost. Am fost ciupiţi de la început”, a declarat Petrescu la finalul meciului, condorm Digisport.

Următorul meci pentru CFR va fi împotriva formației CS U Craiova. Partida se va disputa sâmbătă, 5 mai, de la ora 20:45, pe stadionul din Gruia.

Comenteaza