Dan Petrescu pariază pe Mailat: ”Va ajunge un jucător mare”

Dan Petrescu pariază pe Mailat: ”Va ajunge un jucător mare”
Dan Petrescu l-a lăudat pe mijlocașul Sebastian Mailat (19 ani) după debutul la CFR Cluj. ”Bursucul” vede un mare potențial în jucătorul adus de la ACS Poli Timișoara.

Adus cu mai de două săptămâni în urmă, Mailat a bifat deja primul meci în tricoul "feroviarilor". Tânărul fotbalist a intrat pe teren în minutul 66 al partidei cu Sepsi Sfântu Gheorghe, pe care CFR a câștigat-o cu 2-0. La finalul partidei, Petrescu a spus că Mailat a avut un debut mult peste așteptările sale.

"A debutat extraordinar. Poate peste ce ne așteptam toți. L-am văzut foarte motivat la antrenamente și a intrat mai bine decât mă așteptam. A reușit să scoată faulturi, să scoată oamenii din joc. Am mare încredere în el. Dacă se va antrena bine, e posibil să ajungă un jucător mare", a declarat antrenorul lui CFR Cluj.

Mailat este al doilea jucător transferat de CFR înaintea pauzei de iarnă. El a venit la Cluj din postura de jucător liber de contract. Echipa lui Dan Petrescu a mai bătut palma cu mijlocașul lui Dinamo, Valentin Costache (19 ani). Acesta din urmă se va alătura lotului abia din ianuarie.

Mailat a bifat 14 meciuri și a înscris 2 goluri pentru Timișoara în actuala ediție de campionat. Este cotat la 150.000 de euro pe portalul transfermarkt.com.

Comenteaza