Dan Petrescu: "PENIBILI". Fanii lui CFR Cluj: Declaraţiile antrenorului distrug moralul echipei

Dan Petrescu: "PENIBILI". Fanii lui CFR Cluj: Declaraţiile antrenorului distrug moralul echipei
| Foto: CFR Cluj Facebook

Dan Petrescu a catalogat prestația jucătorilor din repriza a doua, când Rapidul a dominat și a reușit să egaleze, drept ”penibilă” și a anunțat că vor fi luate măsuri. Fanii lui CFR Cluj îi transmit că tocmai declaraţiile sale distrug moralul echipei.

Antrenorul campioanei CFR Cluj a transmis că se gândește să schimbe radical formula de start pentru următorul meci, iar, în ceea ce privește vinovatul principal pentru jocul cu Rapid, antrenorul s-a indicat pe el.

”Cred că e doar vina mea, că n-am știut ce să fac la pauză. N-am știut să-i motivez, am vina mai mare decât a lor. Normal că aștept o reacție. Voi face schimbări, asta e singura șansă. Ce reacție să aștept? Dacă a cincea oară luăm gol...  Încercăm să găsim jucătorii care vor să joace. În repriza a doua, mi s-a părut că nu vor să joace. Toți jucătorii au fost sub nivel”, a transmis Dan Petrescu, după meciul cu Rapid, citat de digisport.ro. 

Tehnicianul a pomenit din nou despre faptul că un asemenea stil de joc va duce la pierderea campionatului. Totuşi, după victoria cu Rapid, CFR Cluj s-a distanța la opt puncte de principala urmăritoare, FCSB, care a remizat în această rundă cu o altă nou promovată, CS Mioveni, 1-1. 

Fanii lui CFR Cluj propun ca antrenorul să nu mai facă nicio declaraţie înainte de meciurile lui CFR Cluj deoarece aceste declaraţii distrug moralul echipei. "Implantându-le în subconștient că împotriva oricărei echipe joacă, conform exagerărilor tale, joacă impotriva echipei cele mai bune din Galaxie şi Univers, e normal să fie şi egalați sau bătuți! Conducătorii de la CFR ar trebui să-i de-a interdicție să mai vorbească exagerări şi aberații înainte de meciuri!!!", comentează fanii declaraţia lui Dan Petrescu de la finalul meciului cu Rapid postată pe pagina oficială de Facebook

Runda viitoare, când sunt așteptate schimbări masive în echipa de start, CFR Cluj joacă împotriva lui Sepsi, partidă programată sâmbătă, de la 17:30. În ultimele două runde ale sezonului regulat, CFR Cluj are meciuri la Voluntari și cu Dinamo, în timp ce contracandidata FCSB le întâlnește pe Farul, FC Argeș și FC Voluntari.

Comenteaza