Dan Petrescu, precaut înaintea duelului cu Farul: "Eu știu ce ne așteaptă, sper să știe și jucătorii"

Dan Petrescu, precaut înaintea duelului cu Farul: "Eu știu ce ne așteaptă, sper să știe și jucătorii"
| Foto: lpf.ro

Ca de obicei, antrenorul și-a lăudat adversarii și consideră că presiunea mai mare este pe echipa sa, nu pe liderul din Superligă.

"Feroviarii" au parte de un început tare de an, cu o deplasare pe terenul primei clasate din campionat, Farul Constanța. În stilul caracteristic, Dan Petrescu a vorbit la superlativ despre următorul adversar și speră că elevii săi vo fi concentrați la ora jocului. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru derbiul cu Farul!

"Avem probleme cu accidentările, iar Camora și Kolinger sunt suspendați. Nu e ușor la început, până se cristalizează o echipă. Primul meci e foarte dificil. Jucăm împotriva echipei de pe primul loc. Mereu a fost complicat la Constanța.

Eu știu ce ne așteaptă, sper să știe și jucătorii. Am urmărit mreciurile din pregătiri ale Farului. Știm stilul lor de joc și stitul în care pregătesc meciurile. Sunt convins că va fi un meci greu și sper să reușesc să ghicesc echipa de start și schimbările. Presiunea e pe amândouă echipele.

La începutul sezonului Farul nu se gândea să fie pe primul loc, deci pe ei nu va fi atâta presiune. Sunt conștient că va fi un meci cu intensitatea maximă. Preferam alt adversar, dar dacă vom câștiga trecem peste ei", a declarat antrenorul campioanei.

Farul Constanța ocupă primul loc în Superligă, cu 45 de puncte, având avantaj minim în fața CFR-ului, care a acumulat 44 de puncte în 21 de etape. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Partida dintre primele două clasate din campionat e programată luni, 23 ianuarie, de la 20:00.

Comenteaza