Dan Petrescu, precaut înaintea restanței cu Hermannstadt: "Trebuie să începem bine, chiar dacă sunt puțin îngrijorat"

Dan Petrescu, precaut înaintea restanței cu Hermannstadt: "Trebuie să începem bine, chiar dacă sunt puțin îngrijorat"
| Foto: lpf.ro

După mai bine de două săptămâni de pauză, CFR Cluj reia lupta din campionat cu un joc restant din runda cu numărul 6 a sezonului regulat.

Programat inițial la finalul lunii august, duelul dintre "feroviari" și Hermannstadt a fost amânat din cauza participării echipei clujene în preliminariile UEFA Conference League. La trei luni distanță, ambele echipe ocupă locuri de play-off, iar Dan Petrescu și-a lăudat din nou adversarii.

"Nu știu dacă această pauză ne-a prins bine, rămâne de văzut. Aveam un moral bun, dar nu avem ce face, trebuie să ne adaptăm. Vom avea în 20 de zile 6 meciuri, doar noi și FCSB avem atâtea.

Trebuie să începem bine de mâine, chiar dacă sunt puțin îngrijorat. În primul rând trebuie să ne gândim la primul meci. Ar fi păcat să nu terminăm anul bine pentru că ar putea fi unul excelent. Dacă nu vom avea rezultate va fi doar un an bun.

În primele 10 meciuri, Sibiul a fost neînvins, apoi a urmat o perioadă mai proastă. În momentul de față sunt pe loc de play-off, au cea mai bună apărare din campionat, antrenorul lor mi-a fost jucător, e serios și e profesionist 100%. Se vede mâna lui la echipă, a promovat o echipă cu mari probleme financiare și a reușit să aibă rezultate. Au 2-3 jucători care ies în evidență", a declarat antrenorul.

Muhar e out, însă Camora ar putea reveni pe teren

Tehnicianul nu se va putea baza pe unul dintre preferații săi, Karlo Muhar, însă ar putea conta pe căpitanul Mario Camora la meciul cu Hermannstadt.

"În momentul în care s-a accidentat, Muhar era cel mai important jucător și golgheterul echipei. Chiar e o pierdere pentru echipă. Camora chiar dacă va juca, nu va fi 100%.

El își dorește să joace, s-a antrenat cu entuziasm maxim, e și căpitanul echipei. Buș a avut 15 rupturi în acest an, poate va fi apt pentru următorul meci", a explicat Petrescu.

Partida dintre CFR Cluj și Hermannstadt este programată miercuri, 30 noiembrie, de la 19:00.

Comenteaza