Dan Petrescu pune eşecul cu Craiova pe seama problemelor de la club

Dan Petrescu pune eşecul cu Craiova pe seama problemelor de la club
| Foto: Sport Picture

Antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, a spus de ce echipa sa a înregistrat un eșec acasă în meciul cu Universitatea Craiova, după foarte mult timp. Acesta a precizat că în acest moment Craiova e favorită la titlu, fiind la un singur punct distanţă de "feroviari".

Tehnicianul liderului a vorbit despre o săptămână agitată la club. A pomenit despre mai multe probleme care au fost și încă mai persistă la gruparea din Gruia, scrie DigiSport.

”Au fost probleme la club înaintea acestui meci și mai sunt. A fost o săptămână agitată. Sunt mulți jucători care nu joacă din cauza regulii acesteia, U21, sunt puțin supărați. Au mai fost și alte probleme, dar nu vreau să dezvălui mai multe”, a spus Dan Petrescu, la flash-interviul de după meci.

Tehnicianul a fost deranjat însă și de faptul că echipa sa a încasat trei goluri. ”Nu am luat trei goluri nici de la Sevilla, nici de la Celtic, dar și Craiova este o echipă bună. Titlul se va juca până la final. Acum, Craiova este favorită pentru că se va juca meciul direct la ea acasă și are victoria de azi”, a mai spus Petrescu.

Comenteaza