Dan Petrescu pune presiune pe adversari: “Steaua e principala favorită la titlu”

Dan Petrescu pune presiune pe adversari: “Steaua e principala favorită la titlu”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Antrenorul CFR-ului crede că echipa lui Dică are prima șansă la câștigarea campionatului.

Petrescu și-a lăudat adversarii de duminică, dar spune că “feroviarii” merg la Ovidiu pentru a învinge.”Viitorul e o echipă foarte bună, e campioana României, cred că au pierdut doar două meciuri pe teren propriu, ne va fi foarte greu. Hagi scoate jucători pe bandă rulantă, nici nu știu de unde vin acești jucători, toți sunt tineri și toți sunt buni. Mergem să câștigăm meciul pentru că avem mare nevoie de puncte. Consider că dacă Viitorul va câștiga duminică va intra sigur în lupta pentru titlu”, a declarat antrenorul clujenilor.

Tehnicianul CFR-ului este nerăbdător pentru întâlnirea cu Hagi, dar știe că fostul său coleg va face totul pentru a câștiga. “E un sentiment special când mă întâlnesc cu echipa antrenată de Gică Hagi. Am jucat împreună atâția ani, am avut atâtea succese împreună, nu poți să uiți aceste lucruri. Totuși, când vom ajunge la meci, fiecare va da totul pentru a învinge. Sunt convins că Hagi joacă ca de obicei și va juca pe atac, agresiv. Nu cred că se vor baricada, cu toate că la meciul tur, în care ne-au învins, a fost prima data când nu au avut nici posesie, nici ocazii”, a spus Petrescu.

Antrenorul din Gruia încearcă să mute presiune pe contracandidatele CFR-ului și spune că FCSB are prima șansă la campionat. “Nu putem știi dinainte ce se va întâmpla, dar în acest moment Steaua e favorită în acest moment la câștigarea titlului. Este clar că au un program la fel de greu ca și noi, dar cine e pe primul loc e normal să fie favorit”, a menționat fostul internațional.  

Dan Petrescu a discutat și dspre bătălia pentru șefia FRF, dar spune că nu are un favorit dintre Lupescu și Burleanu. “Ca orice om de fotbal sunt curios cine va câștiga alegerile de la Federație. Eu pot doar să aștept și să văd cine va câștiga. Am fost coleg cu Ionuț Lupescu, am jucat 10 ani la echipa națională, dar în același timp domnul Burleanu a venit după mine la Cluj să mă ia la echipa națională. Aș vrea să câștige fotbalul românesc”, a încheiat tehnicianul clujenilor.

Meciul dintre CFR Cluj și Viitorul Constanța va ave loc duminică, 15 aprilie, de la ora 20:45.

Comenteaza