Petrescu, reconfirmat la CFR. “Conducerea nu s-a gândit nicio secundă la schimbare”

Petrescu, reconfirmat la CFR. “Conducerea nu s-a gândit nicio secundă la schimbare”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Clubul din Gruia a emis un comunicat prin care își afirmă susținerea pentru tehnicianul care a adus ultimele două titluri din Liga 1 în vitrina echipei.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

CFR Cluj trece printr-o perioadă mai puțin favorabilă, iar din ce în ce mai multe zvonuri despre o posibilă plecare a lui Dan Petrescu au apărut în spațiul public. Campionii au reacționat, iar clubul clujean a emis un comunicat prin care își arată susținerea pentru antrenor și în care sunt evidențiate performanțele reușite de tehnician alături de “feroviari”.

“Ca urmare a ultimelor articole apărute în spațiul public privind schimbarea antrenorului nostru Dan Petrescu, conducerea echipei CFR 1907 Cluj dorește să facă următoarele precizări:

Conducerea clubului NU s-a gândit nicio secundă la schimbarea antrenorului Dan Petrescu de pe banca tehnică a echipei noastre, nici acum și nici din sezonul următor. Dan Petrescu are parte de susținerea totală a conducerii clubului nostru.

Tehnicianul care a obținut cele mai mari performanțe din istoria clubului într-un timp atât de scurt, reușind să câștige de două ori consecutiv titlul în România și să califice echipa în primăvara europeană după un sezon fantastic și niște victorii incredibile în competițiile internaționale este și va rămâne antrenorul echipei.

Toate performanțele pe care Dan Petrescu le-a obținut în calitate de antrenor principal al echipei noastre, alături de un grup de jucători profesioniști și devotați, au făcut ca CFR să revină în prim-planul fotbalului european.

Suntem convinși că există mulți tehnicieni care și-ar dori să pregătească o echipă de nivelul CFR-ului, însă noi avem antrenor în persoana lui Dan Petrescu, cel care mai are contract cu CFR 1907 Cluj încă două sezoane, contract pe care o să îl ducă la bun sfârșit.

Vrem să vă asigurăm din nou că nu a existat nicio discuție cu un alt antrenor pentru a prelua banca tehnică a echipei noastre nici acum și nici din sezonul viitor”, se arată în comunicatul campioanei.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza