Dan Petrescu recunoaște că a fost contactat de alte echipe: "Sunt ceva oferte concrete"

Dan Petrescu recunoaște că a fost contactat de alte echipe: "Sunt ceva oferte concrete"
| Foto: lpf.ro

Antrenorul formației clujene a dezvăluit că a fost căutat de alte cluburi, însă susține că vrea să continue în Gruia.

Deși mai are contract până la finalul sezonului 2023-2024, Dan Petrescu a recunoscut că pe adresa sa au sosit mai multe oferte. Antrenoul susține că s-ar bucura să continue la CFR Cluj, însă ar accepta prelungirea colaborării doar în anumite condiții.

"Sunt ceva oferte concrete, dar am contract încă un an. Mi-aș dori să continui, dar depinde și ce strategie are patronul. Dacă va fi o strategie pentru a câștiga campionatul sunt interesat. Dacă va fi altfel, rămâne de văzut.

Eu am clauză de reziliere, deci fără acordul clubului nu pot pleca. Eu sigur nu voi plăti clauza, iar dacă o echipă o va plăti nu îmi mai dă mie nimic. Sincer mă simt bine la Cluj, vreau să continui, dar să ne batem la trofee", a declarat tehnicianul.

Aflat la al treilea mandat pe banca CFR-ului, Dan Petrescu a cucerit alături de "feroviari" 4 titluri în Superligă. În cele 222 de partide în care i-a condus pe clujeni, antrenorul a obținut 121 de victorii.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza