Dan Petrescu sare în apărarea jucătorilor contestați după prestațiile de la echipa națională: “Critici sunt peste tot”

Dan Petrescu sare în apărarea jucătorilor contestați după prestațiile de la echipa națională: “Critici sunt peste tot”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Mai multe voci din fotbalul românesc au criticat evoluțiile fotbaliștilor campioanei la ultima acțiune a naționalei de seniori.

După jocurile cu Grecia și Israel, primele ale lui Edi Iordănescu la echipa națională, în care România nu a reușit să se impună, jucătorii formației din Gruia au fost contestați. Principalele ținte au fost Camora și Bordeianu, însă s-a discutat și despre Manea și Burcă. Dan Petrescu și-a apărat fotbalșiti și și-a arătat aprecierea față de ei.

“Critici sunt peste tot. Guardiola e criticat, Messi e criticat. Acum, dacă sunt criticați Bordeianu și Camora... eu am fost criticat și sunt toată viața, mai ales de când m-am apucat de antrenorat, sunt criticat non-stop. Ei nu trebuie să fie supărați, eu le-am spus părerea mea. Eu nu-i mint niciodată.

Dacă mint, n-aș avea cum să lucrez cu ei. Mie îmi place să le spun în față, dacă au făcut un meci bun sau prost. Le-am spus că eu am fost foarte mulțumit de modul în care s-au comportat în ambele meciuri. Chiar n-am ce să le reproșez nici lui Camora, nici lui Bordeianu.

Burcă și Manea, mai ales ce adversar a avut Manea în repriza a doua, pe Solomon. Eu cred că a făcut față cu brio pentru că Manea venise după răceală, nici nu jucase pe la noi prea mult și nu i-a fost ușor. Din punctul ăsta de vedere, jucătorii CFR-ului și-au făcut datoria, dar mi se pare logic să fie criticați.

Așa este fotbalul. Am văzut că și antrenorul a fost criticat, eu sunt criticat, toată lumea e. Ei trebuie să facă față criticilor și să mergem mai departe”, a spus antrenorul campioanei.

Comenteaza