Dan Petrescu se plânge că CFR Cluj are probleme de lot în Europa League

Dan Petrescu se plânge că CFR Cluj are probleme de lot în Europa League
| Foto: Sport Pictures

Înaintea partidei cu Young Boys Berna, din etapa a doua a fazei grupelor Europa League, Dan Petrescu a recunoscut că lipsa de efectiv îngreunează misiunea de a repeta performanța de anul trecut.

Anul trecut, în Europa League, CFR a trecut de grupe și a fost eliminată în șaisprezecimi de Sevilla, echipa care avea să câștige competiția.

”Avem și noi probleme, toată lumea are. La fiecare test ne gândim ce va fi. Avem multe probleme de lot anul acesta, nu avem jucători pe listă, doar 20. Va fi mult mai greu, toată lumea are așteptări, va fi mult, mult greu decât anul trecut. Sper să nu se mai accidenteze nimeni, dacă vom lua, Doamne ferește, virusul, va fi foarte greu”, a declarat, la Digi Sport, Dan Petrescu.

De asemenea, tehnicianul campioanei a semnalat și cei doi fotbaliști pierduți acum, față de lista trimisă inițial la UEFA, Mihai Bordeianu, vândut la Al Qadisiyah, și Mike Cestor, accidentat grav la Voluntari.

”Bordeianu a plecat, nu avem cum să îl înlocuim în Europa League, Cestor s-a accidentat, la fel, nu-l putem înlocui pe listă pentru grupe. Mai avem doar trei fundași centrali și cinci meciuri de Europa League și șapte de campionat. Mai am nevoie de cel puțin un fundaș central, care să ne ajute în campionat. Avem un singur închizător pentru Europa League, Hoban, care are 38 de ani”, a transmis Dan Petrescu.

Cu problemele de efectiv semnalate de Dan Petrescu, CFR Cluj va întâlni Young Boys Berna joi, de la ora 22:00, în direct la Digi Sport 1. După prima etapă a fazei grupelor, campioana României are trei puncte, datorită victoriei cu CSKA Sofia, 2-0, în timp ce elvețienii nu au niciun punct, după ce au pierdut la debut cu AS Roma, 1-2.

Comenteaza